Direktlänk till inlägg 23 oktober 2012
Det här receptet har jag fått från min fina svärmor och älskar det. Pepparroten gör att den blir härligt fräsch! Tämän reseptin olen saanut anopiltani, ja rakastan tätä! Piparjuuri tekee, että mausta tulee ihanan pirteä!
För 4 personer/Neljälle henkilölle
Du behöver/ Tarvitset:
2 paket serranoskinka/ 2 pakettia serranokinkkua
Ruccola/ruccolaa
en halv påse pinjenötter/puoli pussia pinjepähkinöitä
Ca 1 msk riven pepparrot (efter tycke)/ N. 1 rkl raastettua piparjuurta
Ca 3 msk Crema di Balsamico Fikon/ N. 3 rkl Crema di Balsamico Fikon
1 tsk honung/ 1 tl hunajaa
Ca 2 msk Vitvinsvinäger/ N. 2 rkl valkoviinietikkaa
Lägg serranoskinkan och ruccolan på en tallrik och massera in pepparroten i salladen. Blanda ihop balsamico fikon, honung och vitvinsvinäger och häll över salladen. Rosta pinjenötterna lite försiktig på en stekpanna, var försiktig med detta då de blir lätt brända. Lägg i pinjenötterna. Voilá!
Laita serranokinkku ja ruccola lautaselle ja hiero joukkoon raastettu piparjuuri. Sekoita balsamico fikoni, hunaja, valkoviinietikka ja kaada salaattiin. Paahda pähkinöitä vähän varovasti paistinpannulla, ole varovainen tämän kanssa koska ne palavat helposti. Kaada pähkinät salaattiin. Voilá!
Min nya bloggadress är / Uusi blogiosoitteeni on: http://milkfreedelicious.blogspot.se/ ...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
|||
8 |
9 |
10 |
11 |
12 |
13 |
14 |
|||
15 |
16 |
17 |
18 |
19 |
20 |
21 | |||
22 | 23 | 24 | 25 |
26 | 27 | 28 |
|||
29 | 30 | 31 |
|||||||
|