Direktlänk till inlägg 21 oktober 2012
Tämä kakku on ihanin suklaakakku mitä olen syönyt. En ehkä ole ihan objektiivinen koska olen leiponut sen itse :) Mutta koita sinäkin! Jos tykkäät suklaasta niin tulet rakastamaan tätä. Voit tarjoilla sitä maidottoman sojatofujäätelön kera ja tietenkin tavallisen vaniljajäätelön kera niille, joilla ei ole mitään intoleransseja. Tämä on todella hyvää! Slurps..
Tips! Läs noga innehållsförteckningen när du köper chocklad. Om det står att det kan finnas "spår av mjölk" så är det oftast ingen fara om du inte är väldigt känslig.
Vinkki! Lue tuoteseloste tarkkaan kun ostat suklaata. Jos tuotteessa voi olla "maidon jäännöksiä" niin usein tämä ei ole ongelma, jos et ole todella herkkä.
Detta behöver du till glasyren: / Näitä tuotteita tarvitset kuorrutteeseen:
100 g vegetabilisk margarin/100 gr margariinia
2 dl florsocker/ 2dl tomusokeria
2 tsk vaniljsocker/ 2tl vaniliinisokeria
0,5 dl kakaopulver/ 0,5 dl kaakaojauhetta
70 g mörk mjölkfri chocklad/ 70 gr tummaa maidotonta suklaata
rostade mandlar till dekorering/ paahdettuja manteleita koristeluun
Vispa margarin och socker krämigt. Vispa ner ett ägg i taget. Blanda mjöl, kakao, vaniljsocker och bakpulver. Rör ner det i smeten. Smält chokladen i vattenbad och rör till sist ner den. Häll smeten i en smord och bröad form på ca 20 cm. Grädda i 175 gr i nedre delen av ugnen i 35 min. Ta ut kakan och låt den svalna ordentligt. Vispaa margariini ja sokeri pehmeäksi. Vispaa muna kerrallaan taikinan joukkoon. Sekoita jauhot, kaakao, vaniliinisokeri ja leivinjauhe ja sekoita tämä taikinaan. Sulata suklaa kattilassa kiehuvan veden päällä ja sekoita tämä taikinan joukkoon viimeiseksi. Laita taikina voideltuun ja korppujauhottuun vuokaan, joka on n. 20 cm. Paista uunin alatasolla 175 asteessa n. 35 minuuttia ja anna jäähtyä kunnolla.
Glasyr/Kuorrute: Rör rumsvarmt margarin, florsocker, vaniljsocker och kakaopulver luftigt. Smält chocklad i vattenbad och tillsätt den sist. Bre över glasyren över den svallna kakan och dekorera med mandlar. Sätt kakan i kylen i några timmar innan servering. Milkfree and delicious! Sekoita huoneenlämpöinen margariini, tomusokeri , vaniliinisokeri ja kaakaojauhe toistensa kanssa. Sulata suklaa ja lisää muiden aineiden joukkoon. Levitä kuorrute jäähtyneen kakun päälle ja koristele manteleilla. Laita jääkaappiin muutamaksi tunniksi ennen tarjoilua. Milkfree and delicious!
Min nya bloggadress är / Uusi blogiosoitteeni on: http://milkfreedelicious.blogspot.se/ ...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
|||
8 |
9 |
10 |
11 |
12 |
13 |
14 |
|||
15 |
16 |
17 |
18 |
19 |
20 |
21 | |||
22 | 23 | 24 | 25 |
26 | 27 | 28 |
|||
29 | 30 | 31 |
|||||||
|